پارچه پولکی، کاربردها و ویژگی های خاص آن
پارچه پولکی یکی از چشم نواز ترین پارچه های مجلسی است که در دوخت لباس های مجلسی و خاص به کار رفته می شود. ویژگی بارز آن زرق و برق های زیبای پولک های روی آن می باشد. زرق و برق خیره کننده و چشم نواز آن موجب شده که لباس های مجلسی بسیار خاص و زیبایی را با آن بتوانید بدوزید.
به دلیل ظاهر جذاب و خاص آن حتی بازیگران هالییود و خواننده های معروف از آن استقبال زیادی کرده اند. تنوع بالا در طرح و نقش های آن موجب شده که برای تمامی سلایق مناسب باشد. این پارچه برای دوخت لباس برای مراسم های عروسی، جشن، تولد و لباس های مجلل بسیار مناسب می باشد.
یکی دیگر از کاربردهای پارچه پولکی در دوخت خرج کار است. برای مثال این پارچه را می توانید با پارچه های ساده ترکیب کنید و یک لباس فوق العاده بدوزید. پولکی دارای انواع مختلف با تراکم های پولک مختلف می باشد. پارچه های به کار رفته شده در زمینه این پارچه متفاوت می باشند. پارچه های نازک و ضخیم برای زمینه این پارچه به کار برده می شوند. پولک های به کار رفته شده در آن نیز دارای اشکال مختلفی هستند.
قیمت پارچه پولکی ساده
بهتر است که شست و شوی لباس های پولکی را به خشک شویی بسپارید. زیرا در صورتی که این پارچه را در ماشین لباس شویی قرار دهید، پولک های روی سطح آن آسیب می بینند. اتو کشی آن را نیز باید به اتو شویی و اتو بخار بسپارید. اتو کشیدن با اتوهای معمولی روی لباس پولکی اشتباه ترین روش است. زیرا معمولا پولک ها از جنس پلاستیک هستند و با این کار آب می شوند. در ادامه با سایر ویژگی ها، ترفندهای دوخت و خرید پولکی آشنا می شویم.
الیاف به کار رفته شده در پارچه پولکی
خوب است بدانید که پارچه مجلسی پولکی از دو قسمت پارچه زمینه و پولک ایجاد شده است. این پولک ها روی پارچه زمینه دوخته شده اند. پارچه پولکی به دو صورت دست دوز و کارخانه ای تولید و عرضه شده است.
پارچه زمینه استفاده شده در آن، پارچه ای سبک بوده که قابلیت کشسانی دارد. البته ممکن است که از پارچه های سنگین تر هم در تولید این پارچه استفاده شود. اما بیش تر پارچه های زمینه، سبک هستند. اغلب پارچه های زمینه به کار برده شده در زمینه آن عبارتند از: تور کش و حریر کش، تور ارگانزا، مخمل کش و پارچه لمه.
پارچه های پولکی طرح دار با پولک های شفاف یا هولوگرامی شفاف تولید می شوند؛ زیرا در این صورت جلوه بهتری خواهند داشت. پولکی با زمینه ساده می توانند هر نوع پولکی داشته باشند.
یکی از ویژگی های جذاب آن این است که با پولک می توان طرح های جذاب و خاصی را روی آن اجرا کرد. در خصوص جنس پارچه زمینه باید بگوییم که با ترکیبی از الیاف ترکیبی پلی استر ویسکوز یا نخ پنبه تشکیل شده است.
الیاف پلی استر
یکی از پرکاربردترین پارچه های الیاف به کار رفته شده در تولید پولکی، الیاف پلی استر می باشند. الیاف پلی استر علاوه بر این که در تولید پولکی به کار می رود کاربردهای دیگری هم مانند استفاده در موکت یا لایی، تور، پارچه چادری، پارچه مانتویی و فاستونی دارند.
روش تولید پلی استر در کارخانه به این شکل است که در ابتدا مواد اولیه شیمیایی دی متیل ترفتالات و اتیلن گلیکول در اثر فرایندهای شیمیایی قرار می گیرند؛ در نتیجه تبدیل به پلیمر می شوند. در مرحله بعدی این پلیمرها به واحدهای ریسندگی ارسال می شوند. در این مرحله در واحد ریسندگی پلیمرها به شکل لیف یا تار ریسیده می شوند.
سپس این مواد به واحدهای مشخص ارسال شده و دچار کشش، تثبیت، برش و عدل بندی می شوند. در مرحله نهایی الیاف پلی استر یا به تنهایی و یا با الیاف نخ پنبه یا ویسکوز ترکیب می شوند. سپس این الیاف به شکل تنیده یا نیم تاب تولید شده و به بازار عرضه می گردد.
الیاف پلی استر دارای ویژگی هایی نظیر دوام بالا، نرمی و لطافت، گرما، سبک بودن، ضد آلرژی و بهداشتی بودن هستند. یکی از ویژگی های عالی این الیاف این است که در هم پیچیده نمی شوند. این الیاف رطوبت نگرفته و همچنین بو هم نمی گیرند.
نوع پولک های به کار رفته شده
اگر به پارچه پولکی نگاه کنید، پولک هایی را روی سطح آن می بینید. آن ها بافت نیستند؛ بلکه وسیله ای تزئینی هستند که دارای جنس و اشکال مختلف می باشند.
پولک های عرضه شده در بازار به شکل فلزی یا پلاستیکی به بازار عرضه می شوند. جالب است بدانید که پولک های به کار رفته شده در این پارچه، پولک هایی پلاستیکی، نرم و با دوام بالا هستند.
ویژگی ها
در ادامه با انواع ویژگی های پارچه پولکی آشنا می شویم. در این بخش پارچه های به کار برده شده در زمینه این پارچه را بررسی می کنیم و ویژگی های آن ها را نیز بیان می کنیم. پارچه زمینه، میزان بدن نمایی آن ها و میزان کشسانسی آن ها را بیان می کنیم.
یکی از پارچه های به کار برده شده برای زمینه، تور ابریشمی است. تور ابریشمی حالتی نازک و بدن نما دارد و دارای اندکی کشسانی می باشد. پارچه بعدی به کار برده شده در زمینه، شیفون، تور ابریشم یا همان نایلون می باشد. این پارچه حالتی بدن نما دارد و فاقد خاصیت کشسانی است. ارگانزا از دیگر پارچه های به کار رفته شده در زمینه پولکی به شمار می آید و حالتی بدن نما دارد.
ضخامت آن کم است و نازک می باشد. ارگانزا خاصیت کشسانی ندارد. مخمل هم برای زمینه پارچه پولکی به کار برده می شود. این پارچه دارای ضخامت بالایی می باشد. به دلیل ضخامت بالای آن حالت بدن نما ندارد. مخمل به کار برده شده در زمینه آن، دارای کشسانی از جهت عرض می باشد.
پارچه حریر یکی دیگر از موارد می باشد. این پارچه دارای بدن نمایی کمی می اشد. میزان بدن نما بودن آن بر اساس نوع پارچه بستگی دارد. شاید برایتان عجیب باشد اگر بدانید که پارچه پشمی هم به عنوان پارچه زمینه آن به کار برده می شود. این پارچه دارای ضخامت بالایی می باشد. حریر به دلیل ضخامت بالایی که دارد، بدن نما نیست.
بررسی بافت پارچه پولکی
از پارچه های مختلفی برای دوخت پارچه زمینه پولکی استفاده می شود. معمولا پارچه زمینه ای که در پارچه پولکی به کار می رود دارای بافتی نرم، لطیف و ظریف می باشد.
ضخامت پارچه های استفاده شده در زمینه آن متنوع می باشد. جنس پولک های استفاده شده روی این آن از پلاستیک یا فلز می باشند. زمانی روی این پارچه دست بکشید، پولک ها را روی آن احساس می کنید. معمولا از پولک های پلاستیکی در آن استفاده می شود.
بررسی ایستایی
حالت ایستایی پارچه پولکی به صورت لخت و ریزش دار می باشد. لازم به ذکر است که جنس پارچه زمینه در میزان ایستایی آن تاثیر گذار می باشد. برای مثال پارچه زمینه مخمل و پشمی دارای ریزش کم تر و ایستایی محکم تر است. در صورتی که در زمینه پارچه پولکی از پارچه حریر و تورهای مختلف استفاده شده باشد لباس شما ریزش بیشتری خواهد داشت.
پارچه لمه نیز دارای لطافت و ریزش خوبی می باشد. این پارچه ایستایی لختی دارد. در دوخت لباس های پولکی با این پارچه باید از پارچه آستری هم استفاده کنید. از آنجایی که پارچه آستری هم در دوخت این مدل لباس ها به کار می رود در نتیجه ایستایی و ریزشی عالی دارد.
میزان لطافت
میزان لطافت پولکی بر اساس نوع پارچه زمینه تعییت می گردد. در صورتی که پارچه زمینه به کار رفته شده، با ضخامت بالا باشد، پوست شما اذیت نمی شود.
پارچه های نازکی که در زمینه پولکی به کار رفته می شوند مانند پارچه تور یا حریر، ظریف و نازک می باشند. لطافت این پارچه ها را به خوبی می توانید روی پوستتان احساس کنید. برای این نوع پارچه های نازک و بدن نما از لایه آستری استفاده می شود.
میزان چروکی و شکنندگی
پارچه پولکی چروک پذیر نیست. البته می تواند دچار شکنندگی شود. شکننده بودن آن بر اساس کیفیت آن تعیین می شود.
در صورتی که پولک های کار شده روی آن نرم باشند، دارای چروک پذیری کمتری است. یکی از مواردی که باعث شکنندگی پولکی می شود، نشستن طولانی مدت است. در صورتی که پارچه پولکی یا لباس پولکی شما دچار شکنندگی شد، می توانید آن را با اتو بخار به حالت اولیه برگردانید.
میزان ضخامت
ضخامت پولکی بر اساس پارچه های زمینه به کار رفته شده در تولید آن می باشد. از آنجایی که از پارچه های گوناگونی برای تولید این پارچه استفاده می شود در نتیجه ضخامت آن ها نیز متفاوت می باشد.
با اینکه برخی از انواع پارچه های پولکی بدن نما هستند اما کل پارچه نازک نیست؛ زیرا روی آن پولک هم به کار رفته شده است. در حالت کلی باید بگوییم که پولکی دارای ضخامت متوسطی می باشد.
گذری به تاریخچه پارچه پولکی
جالب است بدانید پولکی دارای قدمتی طولانی است. در زمان های گذشته از پولک های سکه ای شکل مشابه طلا برای تزئین این پارچه استفاده می کردند. آن پولک ها برای دیزاین لباس های ابریشمی افراد ثروتمند مورد استفاده قرار می گرفتند. با گذشت زمان پارچه پولکی در میان مردم عام نیز رواج پیدا کرد.
همچنین پولک ها نیز تغییر کردند و به جای پولک های طلا از پولک های فلزی استفاده شد. البته امروزه پولک های فلزی هم جای خود را به پولک های پلاستیکی نرم داده اند. با گذشت زمان و با پبشرفت فناوری، ماشین های بافندگی جدیدی اختراع شدند؛ در نتیجه پارچه پولکی در مقیاس های صنعتی نیز تولید گردید.
خرید پارچه پولکی مجلسی
پارچه پولکی چه کاربردهایی دارد؟
پارچه پولکی یک پارچه فوق العاده و چشم نواز مجلسی است که دارای کاربردهای گوناگونی می باشد. برای مثال از این پارچه می توانید در دوخت انواع لباس های مجلسی استفاده کنید.
لباس های مجلسی بلند و کوتاه، پیراهن های مجلسی، تاپ، شومیزهای مجلسی و غیره استفاده کنید. دوخت لباس های مجلسی بچه گانه دخترانه با پولکی فوق العاده می شود.
پارچه مجلسی پولکی به تنهایی می تواند در دوخت لباس های مجلسی شما به کار رود. اما به دلیل پر زرق و برق بودن این پارچه می توانید آن را با پارچه های دیگر ترکیب کنید.
در صورتی که پارچه زمینه به کار رفته شده در آن بدن نما نباشد، نیازی به دوخت آستری برای آن ندارید. دوخت لباس های اندامی با آن بسیار زیبا و خاص می شود. در صورتی که پارچه زمینه پولکی بدن نما نباشد و حالت لختی داشته باشد می توانید از آن برای دوخت لباس های آزاد هم استفاده کنید.
انواع پارچه پولکی بر اساس طرح
پارچه پولکی بر اساس جلوه ظاهری و طرح دارای انواع مختلفی می باشد. در ادامه آن ها را بررسی می کنیم. این پارچه ها عبارتند از:
پارچه پولکی ساده، طرح دار، زارا، پارچه آلیس پولکی و مونیکا.
پارچه پولکی ساده؛ شیک و جذاب
پارچه های ساده پولکی معمولا در بافت خود و پولک هایشان به صورت تک رنگ می باشند. البته تنوع بالایی در رنگبندی آن وجود دارد. پولک های به کار رفته شده در آن به شکل دایره ای و چند ضلعی هستند. پولک های روی آن انعکاس نوری و رنگی زیبایی دارند؛ به همین دلیل لباس های شب دوخته شده با آن بسیار خاص و پرجلوه هستند.
این پارچه دارای دو نوع می باشد. یکی از مدل های پولکی دارای دوختی در یک جهت می باشند. به این مدل پارچه های پولکی، پارچه پولکی ساده یک رو می گویند. نوع دیگر آن دارای دوخت دو جهته می باشند. معمولا پشت و روی پولک های استفاده شده در آن، رنگ متفاوتی دارند.
زمانی که دستتان را روی این پولک ها بکشید و پولک پشت و رو شود، رنگ آن عوض می شود. نام این نوع پولک ها، پولک دو رو، دو جهته یا دو خواب می باشد. پولک های استفاده شده در آن دارای تراکم بالایی می باشد. به دلیل این تراکم بالا، حالت بدن نما را مشاهده نمی کنید.
نوع دیگر پارچه ساده پولکی، پارچه پولکی سکه ای است. پولک هایی که در درون آن به کار رفته شده اند به شکل گرد و بزرگ می باشند. به دلیل تراکم پولک های آن، حالت بدن نمایی دارد؛ در نتیجه بهتر است که از لایه آستری برای آن استفاده کنید.
پارچه پولکی طرح دار؛ پر جلوه و خاص
این مدل پارچه دارای طرح و رنگ های متفاوتی می باشد. این پارچه در بازار نیز به همین نام شناخته شده است. سایر پارچه های طرح دار پولکی عبارتند از: پارچه سایه روشن، پارچه پولکی با طرح های مواج، ریسه ای، شمشیری و اسلیمی.
پارچه پولکی زارا
از پرطرفدارترین نوع پارچه پولکی باید به پارچه پولکی زارا اشاره کنیم. این پارچه در کنار داشتن قیمت مقرون به صرفه دارای کیفیت بالایی می باشد. این پارچه به صورت پر تراکم بوده و دارای طرح های راه راه می باشد. در بین راه راه های پولک دوزی شده می توانید بافت زمینه پارچه را مشاهده کنید. ایستادگی پارچه پولکی زارا به صورت لخت بوده و دارای حالت بدن نما می باشد.
از این پارچه پر تراکم می توانید در در دوخت لباس های کلوش و پر چین و شکن استفاده کنید. دقت داشته باشید که در دوخت لباس با آن از لایه آستری نازک برای قسمت های بالا تنه و پایین تنه استفاده کنید. یکی دیگر از کاربردهای آن برای خرج کار لباس است. قسمت های دور یقه، آستین های لباس و غیره را می توانید با آن بدوزید.
این پارچه دارای رنگبندی های گوناگونی می باشد.. با این پارچه می توانید انواع لباس های مجلسی گوناگون را بدوزید. این پارچه کاربردهای دیگری هم دارد. برای مثال با آن می توانید نیم تنه، دامن، دامن شلواری و غیره بدوزید.
پارچه پولکی زارا و پارچه های پولکی دیگر با تراکم پولک بالا، طرح خاصی ندارند. این مدل پارچه ها بهترین گزینه برای ترکیب با پارچه های دیگر هستند. از آن به عنوان خرج کار هم می توانید استفاده کنید. یکی از کاربردهای عالی آن می تواند دوخت دکلته های مجلسی باشد. در دوخت دکلته های مجلسی با پولکی حتما از پارچه ساتن براق برای لایه آستری استفاده کنید. بهتر است رنگ ساتن همرنگ با رنگ پارچه زمینه باشد.
پارچه آلیس پولکی
آلیس پولکی یکی از نمونه های طرح دار پولکی می باشد. زمینه آن با پارچه ساده توری دوخته شده و طرح های مواج روی آن خود نمایی می کنند. از آن می توانید برای دوخت لباس های مجلسی اندامی و آزاد استفاده کنید. ضخامت آن کم بوده و حالتی بدن نما دارد. لباس های دوخته شده با آن ایستایی لخت دارند.
نکته جالب توجه این است که از این پارچه برای دوخت لباس عروس ساده و باشکوه استفاده می کنند. پارچه پولکی نقره ای و طلایی پولکی برای دوخت لباس های مجلسی مهمانی و عروسی ایده ای عالی است.
پارچه پولکی مونیکا
پارچه زمینه آن به صورت طرح دار راه راه براق است. این مدل یکی از پرجلوه ترین پارچه های پولکی به شمار می آید. پولک های ایجاد شده روی آن به صورت خط های ناصاف پیوسته قرار گرفته شده اند. این پارچه کاربردهای مختلفی مانند دوخت لباس های مجلسی و خرج کار دارد. یکی دیگر از خلاقیت هایی که می توانید با آن انجام دهید این است که آن را با پارچه های ساده ترکیب کنید.
پارچه های انیمال پرینت از پرطرفدارترین پارچه ها هستند. حالا فکر کنید که طرح انیمال پرینت پلنگی با پارچه پولکی بسیار جذاب و خاص می شود. پارچه زمینه ای که برای طرح پلنگی انتخاب می شود، پارچه لمه می باشد. پارچه لمه دارای بافتی بسیار نرم و لطیف و با حالت کشسانی است. ایستایی آن نیز به صورت لخت می باشد.
انواع پارچه های پولکی را بررسی کردیم. زارا، آلیس پولکی و مانیکا از محبوب ترین های پولکی می باشند. زمینه آن ها، تراکم پولک های به کار رفته شده در آن ها و همچنین طرح های آن ها با یکدیگر متفاوت می باشد. بر اساس طرح و مدلی که مدنظر دارید می توانید بهترین نوع آن ها را انتخاب کنید و برای دوخت لباس از آن ها استفاده کنید.
روش های نگهداری پارچه پولکی
اغلب لباس های دوخته شده با پارچه پولکی از لباس های مجلسی مجلل و گران قیمت به شمار می آیند. پولکی پارچه ای ظریف بوده که به مراقبت های ویژه ای نیاز دارد. در صورتی که می خواهید لباس مجلسی شما آسیب نبیند، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.
روش شست و شو
از آنجایی که پارچه پولکی در سطح خود دارای پولک است، نباید آن را داخل ماشین لباس شویی قرار دهید. در صورتی که لباس های مجلسی خود را در ماشین لباس شویی بگذارید، بافت پارچه شما آسیب می بیند.
اگر ماشین لباس شویی شما دارای برنامه های مخصوص شست و شوی پارچه های حساس مانند پولکی است می توانید آن را درون ماشین لباسشویی بگذارید. اما پیش از قرار دادن لباس در ماشین لباس شویی آن را به صورت پشت و رو تا کنید و داخل یک کیسه توزی سفید رنگ قرار دهید.
سپس تنظیمات ماشین لباس شویی را برای شست و شوی لباس های ظریف تنظیم کنید. شوینده های ملایم مخصوص برای شست و شوی پارچه های ظریف را برای شست و شوی لباس های خود استفاده کنید. در صورتی که از پولکی با زمینه تیره استفاده می کنید بهتر است که شوینده های مشکین شوی را تهیه کنید.
شیوه درست شست و شوی پولکی
روش شست و شوی درست این پارچه این است که آن را به صورت دستی بشویید. برای شست و شوی آن از شوینده های ملایم یا مشکین شوی به همراه آب سرد استفاده کنید. لباس های پولکی را اصلا نباید چنگ بزنید. در ابتدا آن را در درون یک تشت آب بگذارید. شوینده و آب سرد را هم اضافه کنید.
سپس اجازه دهید تا مدت یک ساعت خیس بخورد. در مرحله بعد قسمت های لباس که کثیف تر هستند مانند دنباله و پایین لباس های بلند و همچنین زیر بغل لباس را کمی بمالید و سپس لباس را آب کشی کنید. در صورتی که آستر لباس شما قابلیت جدا شدن را دارد، آن را به صورت جدا گانه بشویید.
بهترین روش شست و شوی لباس های پولکی این است که آن را به خشک شویی بسپارید. با اتو بخار پارچه شما آسیب نمی بیند و ایستایی و بافت پارچه آسیب می بیند.
روش اتو کشی
پارچه پولکی نیازی به اتو کشی ندارد. در صورتی که حس کردید که در قسمت های درزش جمع شده، از اتو بخار استفاده کنید. اشتباه ترین روش اتو کشی این است که اتوی ساده را از روی پولک ها بکشید. پولک ها معمولا پلاستیکی هستند و با اتو کشیدن از روی لباس، آب می شوند. به دلیل ظرافت و حساسیت آن پیشنهاد می کنیم که آن را به اتو بخار خشک شویی بسپارید.
استفاده از خشک کن چرخشی و خشک کن ماشین لباس شویی برای خشک کردن پولکی ممنوع است. خشک کن های چرخشی باعث شل شدن کوک های پولک ها شده و ایستایی پارچه شما از بین می رود.
دقت داشته باشید که لباس های پولکی را برای خشک شدن در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. زیرا نور مستقیم و شدید آفتاب به پولک های لباس شما آسیب می زنند و در نتیجه پارچه زمینه بور خواهد شد.
می توانید لباس را به صورت پشت و رو کنید. سپس آن را در قسمت سایه و روی رخت آویز قرار دهید. بهترین روش این است که لباس پولکی را به چوب رختی آویزان کنید. سپس قلاب چوب رختی را روی رخت آویز قرار دهید.
خرید آنلاین پارچه پولکی
ترفندهای دوخت پارچه پولکی
دوخت با پارچه پولکی آسان نیست. بری دوخت این پارچه سوزن های جدید تهیه کنید و چندین عدد سوزن داشته باشید. زیرا در زمان دوخت آن ممکن است سوزن شما چندین بار بشکند.
دوخت پولکی طرح دار از پولکی ساده سخت تر است. چرا که در فرایند دوخت این گونه پارچه ها باید به انداختن الگو روی پارچه در جهت درست دقت کنید. در ابتدا پارچه را به صورت کامل پهن کنید. سپس الگوهای پشت و روی لباس را در کنار هم گذاشته و روی آن قرار دهید. با انجام این کار درزهای لباس دچار کجی طرح نخواهد شد.
حتما در دوخت پولکی تجهیزات کامل و با کیفیت داشته باشید. از قیچی تیز با تیغه های ظریف برای برش الگوها استفاده کنید. البته به این نکته نیز دقت داشته باشید که برش آن ممکن است باعث کند شدن پارچه شما شده و شاید هم تیغه های قیچی خراب شود. به همین دلیل بهتر است که قیچی های نو خود را در دوخت این پارچه استفاده نکنید.
بهتر است که پولک های روی درز لباس را با بشکاف خیاطی باز کنید. البته برای انجام این کار به زمان و حوصله زیادی نیاز دارید. پارچه های پولکی با تراکم بالای پولک را نیز باید با همین روش و با صبر و حوصله انجام دهید. با این کار فرایند دوخت آسان تر شده و در نهایت دوختی تمیز و عالی خواهید داشت.
استفاده از ابزارهای مناسب
دقت داشته باشید که احتمال لیز خوردن پارچه در زمان برش زیاد است. به همین دلیل در هنگام برش باید الگو را به پارچه سنجاق بزنید. سپس می توانید برش خود را انجام دهید. لازم به ذکر است که پارچه باید از قسمت پشتی برش بخورد.
همچنین دقت داشته باشید که الگو باید به صورت کاملا باز باشد و سپس آن را روی پارچه بگذارید.در واقع باید برش را روی یک لایه از پارچه قرار دهید. باید از قرار دادن پارچه به صورت چندین لایه روی یکدیگر و برش زدن آن خودداری نمایید.
نکات مهم در خرید پارچه پولکی
یکی از مهم ترین نکات در هنگام خرید، توجه به کیفیت زمینه پارچه و همچنین پولک های به کار برده شده در آن می باشد. پیشنهاد می کنیم که زمینه هایی که با تور مات هستند را خریداری نکنید. در صورتی که پارچه زمینه حالتی شاین دار و براق داشته باشد، زیبایی لباس شما بسیار بیش تر می شود.
یکی دیگر از موارد مهم، کیفیت دوخت پولک ها می باشد. دقت داشته باشید که کوک های ایجاد شده پولک ها نباید زیاد شل یا سفت باشند. در صورتی که این کوک ها شل باشند، به سرعت پولک ها می افتند. در صورت سفت بودن کوک ها، اگر پارچه کشیده شود یا دستتان را بالا ببرید، ممکن است پارچه زمینه پاره شود. در نتیجه بهتر است پارچه پولکی با زمینه کشسان را تهیه کنید.
اگر لباس شما با این پارچه دوخته شود، دیگر با کشیده شدن لباس شما، پولک ها باعث پاره شدن پارچه زمینه نمی شوند. این پارچه دارای مدل های مختلف با تراکم پولک های متنوعی می باشد. به همین دلیل در ابتدا باید مدل لباسی که می خواهید بدوزید را در نظر بگیرید و سپس پارچه مناسب را برای دوخت لباس مورد نظرتان تهیه کنید.
سخن آخر
پولکی یکی از پارچه های مجلسی زیبا و چشم نواز است. این پارچه دارای نمای زیبا و خاصی است که می تواند خالق لباس های مجلسی چشم نواز و ایده آلی باشد. پارچه های زمینه به کار رفته شده در تولید آن متفاوت هستند. برخی از آن ها که نازک تر هستند دارای حالت بدن نمایی می باشند. حالت ایستایی آن بر اساس تراکم پولک ها و پارچه زمینه به کار رفته شده در آن می باشد.
پولکی یکی از پارچه هایی است که روش دوخت آن دشوار می باشد. برای دوخت آن سوزن های متعددی را در کنار خود بگذارید. زیرا احتمال شکستن سوزن ها وجود دارد.
شست و شو و اتو کشی لباس های پولکی را به اتو شویی و خشک شویی بسپارید. زیرا حساس و ظریف است و باید با دقت و طی فرایندهای تخصصی شسته و اتو شود. پولکی کاربردهای متنوعی دارد. از آن می توانید برای دوخت انواع لباس های مجلسی، تاپ های زیبا و چشم نواز، لباس مجلسی بچه گانه دخترانه، خرج کار و غیره استفاده کنید.
میزان لطافت این پارچه بر اساس پارچه زمینه به کار رفته شده در آن بستگی دارد. پولکی در انواع ساده و طرح دار تهیه و تولید شده است. پولکی ساده به صورت تک رنگ تهیه شده اند. پولکی دو رو نیز از جذاب ترین ها هستند. زمانی که آن را لمس کنید، رنگ پولک های آن تغییر می کند.
در هنگام خرید باید به کیفیت پارچه و همچنین کیفیت پولک های به کار رفته شده در آن دقت کنید. برای مثال دقت کنید که کوک های ایجاد شده روی آن نباید زیاد شل یا سفت باشند.
منبع: weallsew.com
سلام همین پارچه پولکی سفید و چجوری میشه ازتون خرید این اخری و 🥲🥲
به زودی موجود میشه عزیزم